OVER OUATT

Jeugdtoernooi

OE-AT

OUATT staat voor ‘Once Upon A Time Tennis’. OUATT spreek je uit als “OE-AT” en is het grootste jeugdtoptoernooi van de wereld waar je speelt tegen deelnemers uit je eigen geboortejaar. Wie behoren tot de beste van jouw leeftijd?

Tenniscentrum de Kegel te Amstelveen

OUATT Masters Nederland 2017 wordt gespeeld van 30 december 2017 t/m 07 januari 2018 op Tenniscentrum de Kegel te Amstelveen.

Historie

Veel OUATT winnaars blijken de kampioenen te zijn van morgen. Zo won Indy de Vroome in 2005 op 10 jarige leeftijd de masters van het wereldtoernooi OUATT kids cup in Parijs. En ook Caroline Wozniacki won de eerste OUATT Kids cup in 2003 toen ze 12 was. Zeven jaar later stond ze op nummer 1 op de WTA ranglijst.

OUATT Masters Nederland 2017 Amstelveen

Mede dankzij onze sponsoren zijn er ook dit jaar weer een groot aantal mooie prijzen te verdelen.

Bekers voor de finalisten

Voor alle finalisten in ‘oranje, ‘groen en ‘geel’ , zowel singel als dubbel, staat een fantastische OUATT-beker te wachten. Aan de categorie ‘rood’ is geen beker verbonden. Alle deelnemers zijn daar winnaar.

Playsight boeken & reserveren tijdens Ouatt 2018

Op zoek naar de ultieme tennisbeleving? Al sinds 2015 beschikken wij als enige organisatie in Nederland over een playsight smart court tennisbaan. Wil je je sneller ontwikkelen als tennisser en met veel meer plezier? Je hele wedstrijd wordt opgenomen en geanalyseerd . Wist je dat je na je playsight sessie alle opgenomen video’s en statistieken toegestuurd krijgt in jee ogen account. Leuk ook om na een tijdje je playsight sessie te herhalen en je voortgang te bekijken.

WIJ WILLEN GRAAG ONZE SPONSOREN BEDANKEN