OVER ONS

Jeugdtoernooi

sven-roland-ouatt

DE ORGANISATIE

OUATT Nederland wordt georganiseerd door Roland Laurense en Sven Groeneveld. Twee bekende namen uit de Nederlandse tenniswereld. Het is het ambitieuze tennistoernooi voor spelers vanaf 7 t/m 15 jaar. Een toernooi waar een groot aantal spelers unieke prijzen kunnen winnen. De Ouatt Masters winnaars mogen daarbij deelnemen aan het wereldtoernooi in Frankrijk.

In 2005 kocht Sven Groeneveld (nu oa acoach van Maria Sjarapova) de rechten voor Nederland. In datzelfde jaar nam hij de talentvolle Indy de Vroome mee naar de OUATT wereldkampioenschappen in Parijs waar zij in haar eigen leeftijdscategorie won.

In 2012 besloot Sven Groeneveld om samen met Roland Laurense OUATT Masters Nederland te organiseren.

Sven Groeneveld: “Het is een langgekoesterde droom om OUATT naar Nederland te halen. Toen ik in 2005 Indy en haar broer Max de Vroome mee nam naar het WK van OUATT was ik meteen verkocht. De reden dat ik zo enthousiast ben over dit toernooi, is het feit dat kinderen tegen elkaar spelen binnen hun eigen geboortejaar, belangrijk voor hun technische en persoonlijke ontwikkeling”.

359° Visie

Naast organisatoren van Ouatt Nederland zijn Roland Laurense en Sven Groeneveld ook oprichters van 359°.Wij zien tennis en sport als het ideale middel om je als mens in zijn totaliteit te ontwikkelen. Het is voor ieder mens van belang om doelen na te streven. Zonder doel immers geen richting. Uitdaging zorgt voor meer plezier.

LEES MEER
waarom-s

WIJ WILLEN GRAAG ONZE SPONSOREN BEDANKEN